vineri, 1 martie 2013

Cine este Doctorul Pilula


Doctorul Pilulă este un personaj medic dintr-o carte cu pitici pentru copii (Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai) care m-a inspirat sa scriu pe acest blog.

Are si el parti bune, are si slabiciuni, ca orice omulet. Important este ca invata tot timpul si ca se straduieste din tot sufletul si dupa toata stiinta lui sa-i ajute pe pacientii sai, pe prichindei si pe prichindute. Iar cand nu stie, il intreaba pe Stietot, prietenul lui, care chiar daca nu stie chiar tot cum sugereaza numele, stie in ce carti sa-l indrume pe doctorul Pilula sa caute. Cartea lui Nikolai Nosov este foarte frumoasa, mai ales cea originala de la Raduga, cu ilustratiile lui Aleksei Laptev.



Este o poveste din care copiii afla ca au tot timpul cate ceva de invatat, iar adultii.. isi amintesc acest lucru.

Pe acest blog voi publica articole medicale pe care le dedic pacientilor mei, in speranta ca fiind mai bine informati, vor putea alege mai bine pasii pe care ii au de facut. Si poate mai la timp... 
Va recomand si blogul meu despre terapii complementare, DincoloDeMedicina la wordpress.com
Desi ma straduiesc sa-mi tin la zi cunostintele din toate domeniile in general si in domeniul medical in special, toti avem de invatat si permanent, iar lumea stiintifica evolueaza, astfel incat dezbaterile isi au rolul lor in evolutia si cresterea noastra. Prin urmare va incurajez sa-mi lasati provocarile, comentariile si ideile voastre.

Multumesc pentru ca imi cititi articolele si va multumesc anticipat pentru feedback.

Cu respect,
Dr. Daniel Ganea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;