marți, 19 august 2008

Un pacient

Zic ‘Un pacient’, dar fiecare ne recunoastem:



Omul credincios (religios, smerit) cand e bolnav e trist; iti da si vaca si porcul, doar-doar il scapi de vina de a fi bolnav (reminiscente ale obiceiului jertfei, am simtit-o si eu). El stie ca din cauza ca e pacatos o ia in freza. Iar medicul trebuie sa-i vada suferinta si sa i-o aline. Holistic, nu numai ‘mirajul primei leziuni’.



Cel necredincios (nesmerit) e furios; si el stie de ce e suferind, dar vrea sa plateasca cu bani ca sa-l scapi de suferinta, nu accepta sub nici o forma ca el e de vina, desi este adesea constient de aceasta. Crede ca negand, nu e adevarat... :)



PS: acuma poate parea ca daca omul are o fractura sau o ciroza sau un cancer, fiecare are cauze diferite fara legatura intre ele, dar teoria unitatii spune ca toate de mai de sus ni se trag, unde ‘sus’ poate fi interpretat ca ‘antecedente’ (experienta anterioara, v. yoga)


[polldaddy rating="6558992"]
----------------------------------------------------

Cu respect,

Dr Daniel Ganea
dr. Daniel Ganea

.

Medic de familie, Ecografie la domiciliu,

Medic urgente ambulanta privata

http://ConsultatiiLaDomiciliu.ro
Comunitatea Oamenilor Sanatosi

-------------------------------------------------------------------------------------------
Dacă ai cont pe Facebook, WordPress, Google+, Linkedin sau Tweeter, poți folosi butoanele Like și Share de mai jos pentru a recomanda articolul și prietenilor tăi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieti un comentariu pentru autori si pentru ceilalti cititori;